Rólunk

Modellhelikoptert építeni, tuningolni, majd vezetni a levegőben igazi kihívás, amiben egy csapat sokat tud segíteni. Egy csapat, ahol egymás önzetlen támogatásának belső igénye mindenki részéről megnyilvánul, függetlenül attól, hogy mióta repül. Ezt érezzük, amikor hétvégenként találkozunk a repülőtéren, vagy amikor hosszú telefonbeszélgetéseket folytatunk hét közben egy-egy jó ötletről, műszaki problémáról.

Tizenöten, a modellhelikopter-repülés szerelmeseként úgy gondolták, elérkezett az idő, amikor már érdemes megfontolnunk egy klub megalapítását. A gondolatot tett követte, és megalakult az Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület.

Célunk, hogy egymást kölcsönösen segítve emeljük az egész csapat repülési tudásszintjét, hogy mindenkinek legyen sikerélménye. Szeretnénk, ha közülünk néhányan rangos külföldi versenyeken is eredményesen képviselnének bennünket és öregbíthessék a magyar modellezősport hírnevét.

Ehhez szeretnénk nívós klubéletet biztosítani, színvonalas versenyeket szervezni, mert meggyőződésünk, hogy eredményes nemzetközi szereplés csak úgy képzelhető el, ha itthoni versenyekkel megalapozzuk azt.

Miért is érdemes tagnak lenni?
Az éves tagság együtt jár egy éves biztosítással ami esetünkben igen fontosnak mondható, ne feledjük a helikopter modellezés veszélyes üzem. A versenyengedéllyel rendelkező tagtársaink biztosítással rendelkeznek, ami nem kizárólagosan csak a modellezés idejére szól. Törések, kórházi ápolások, stb. Ha a reptéren valakinek kárt okozunk azt a biztosító megtéríti.

Szívesen látunk mindenkit tagjaink sorában, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik, de a klubtagság nem feltétele a versenyeken való aktív részvételnek.

Amennyiben kérdésed van, bátran használd a Kapcsolat űrlapot.
Igyekszünk mielőbb válaszolni.