2018. 08. 21.

Heliwood összefoglaló

Véget ért az idei Heliwood is. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan sok érdeklődő kereste fel a repteret, a remek időjárásnak köszönhetően a légtér szinte folyamatosan használatban volt.

Tovább

2018. 07. 26.

Heliwood 2018

Már csak három hetet kell várni, és ismét Heliwood. Idén még színesebb, még jobb programokkal várunk mindenkit Alsónémediben, a modellrepülőtéren. Az EMH csapat gőzerővel dolgozik az utolsó részleteken. Már csak az időjárás szólhat közbe, minden más a célegyenesben van.

Tovább
2018. 05. 14.

FunFLY 2018 beszámló

Az április végi összejövetelünkról Horváth Miklós (Miki bá) készített egy remek élménybeszámolót. Miki bá, írásában a tőle megszokott alapossággal veszi végig a találkozó történéseit és számos hasznos információt is megoszt az olvasóval. Ezért jó ha sok okos ember gyűlik össze kis helyen ; )

Az anyag terjedelme miatt most csak az első néhány bekezdés kerül ki a teljes beszámoló a lenti linken érhető el melyet a szerző gazdagon illusztrált képpekkel. Innen tehát Miki bá jön:

Tovább
2018. 05. 02.

Futaba CGY760R

Úgy tűnik lassan célegyenesbe ér a Futaba új integrált vezérlője is. Nick Maxwell a linkelt videóban próbálja zavarba hozni az egységet, láthatóan ereménytalanül. A pontos konfiguráció a videóban. A CGY760R végfelhasználói ára még nem ismert, de a nagyobb boltok már listázzák, így várhatóan rövid időn belül kipróbálható lesz. Videó itt

Tovább
2018. 05. 02.

Szezonnyitó örömrepülés Halásztelken

2018. 04. 08.

Global3D - 2018

Kihirdették a Global3D meghívásos verseny résztvevőit amelyet a korábbi évekhez hasonlóan, idén is a hollandiai Kronenberg mellett kerül megrendezésre. A Masters kategória névsora a táblázatban, a részletes lista és az elvárt manőverek dokumentációja letölthető a rendezvény honlapjáról.

Tovább
2018. 03. 30.

Megújult az MMSZ biztosítás

Az MMSZ biztosítása az idén megújult. Mivel a kötvény nem nyílvános ezért publikus formában nem elérhető részletes tájékoztatást az egyesület vezetésétől kérhetnek az EMH tagjai. Köszönjük a megértést.

Tovább
2018. 03. 30.

Tagmegújítás

Ezúton szeretnénk megköszönni azon tagok bizalmát, akik a tagságukat már megújították. A befizetések nyomán az EMH, MMSZ tagságot, biztosítást már most is használhatjátok.

Tovább
2018. 03. 30.

Indul a szezon

A tél, a modellezők számára hagyományosan egy szezonon kívüli időszak. Legtöbbünk ilyenkor újítja meg a technikai hátterét: épít új heliket vagy fejleszti, javítja a meglévőket, esetleg új figurákat tanul, gyakorol a szimulátoron a szoba melegében.

Tovább