Heliwood 2018

Már csak három hetet kell várni, és ismét Heliwood. Idén még színesebb, még jobb programokkal várunk mindenkit Alsónémediben, a modellrepülőtéren. Az EMH csapat gőzerővel dolgozik az utolsó részleteken. Már csak az időjárás szólhat közbe, minden más a célegyenesben van.

Idén is várjuk az érdeklődőket, a helikopter modellezésről többet tudni akaró kicsiket és nagyokat. Kicsiknek lesznek interaktív foglalkozások, repülőmodell-építés, játékok és játékos feladatok. Nagyoknak lesz mit nézni, kérdezni, megtudni. Ha eddig nem tudtad, hogy hol kezdd el, hát gyere el a Heliwood-ra, itt a nagy alkalom.

Természetesen lesz repülés reggeltől estig, lesznek hazai és nemzetközi sztárpilóták, lesznek európai bemutató gépek és csapatok. Olyan helikopter típusok is lesznek a helyszínen, amelyek eddig Magyarországon sosem jártak. Olyan bemutatók lesznek, amelyek korábban sosem voltak. Hát akár repülsz már, akár nem, a helyed a Heliwood-on van.

Lesz igazi helikopter szimulátorunk, ahol kipróbálhatod, milyen, amikor a helikopter pilótaülésében ülsz és azzal repülsz. Lesz étel-ital-kávé, lesz jó hangulat.

És végül lesz modellbörze, ahol megveheted álmaid modelljét, vagy eladhatod azt amelyik másik gazdát keres.

Szóval lesz egy nap, ami a helikopter modellekről, neked és a családodnak szól, ami kellemes időtöltést kínál kicsiknek és nagyoknak.
Ne feledd: 2018. augusztus 11. Alsónémedi, modellreptér - HELIWOOD